skip to Main Content
+45 2211 0303 post@rydninger.dk

Opkøb af Indbo

 Hos Rydninger.dk opkøber vi alle former for indbo på hele Sjælland.

Opkøb af indbo / Rydning af indbo på hele Sjælland

Vi giver altid en realistisk vurdering af indboet og tager nøje hensyn til at bevare ting af værdi. Alle situationer er forskellige, vi tager derfor altid en grundig snak med vores kunder. Dette gør, at vi sikrer, at de rigtige hensyn bliver taget, når I vælger os til opkøb af indbo på Sjælland.

Opkøbet foregår på følgende måde, at du som kunde ringer ind og aftaler en tid for besigtigelse af indboet, hvor vi ved mødet giver et kontant bud på effekterne. Prisfastsættelsen er baseret ud fra de gældende markedspriser, som er fastsat på landets auktionshuse. 


Vi er interesseret i stort set alt indbo. Skulle der i visse tilfælde være indbo, der ikke har vores interesse, kan vi mod betaling rydde boet for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere omkring mulighederne. 

Opkøb af indbo Sjælland

En af vores primære services hos Rydninger.dk er opkøb af indbo og dødsbo på Sjælland. Hos Rydninger.dk tilbyder vi rydning og opkøb af indbo til en fast pris. Det betyder, at vi i samarbejde med dig vurderer værdien af indboet samt arbejdsbyrden af flytteopgaven. Vi går meget op i at levere en respektfuld service, så alle er glade og tilfredse. 

Vi har mange års erfaring med personlig og værdig rydning og opkøb af indbo og dødsbo. Vi sørger for, at der bliver taget stort hensyn til de pårørendes ønsker. Rydning og opkøb af indbo på Sjælland har vi stor erfaring med. Vi har stor forståelse for den sorg, der ofte ligger til grund for rydningen og har udviklet en procedure, der sætter kunden i fokus fra det indledende møde over vurderingen af indboet og til den endelige rydning. 

Vi giver altid en realistisk vurdering af indboet og tager nøje hensyn til at bevare ting af værdi. Det betyder også at indbo, som kan have en affektionsværdi for de efterladte. Alle situationer er forskellige, vi tager derfor altid en grundig snak med vores kunder. Dette gør, at vi sikrer, at de rigtige hensyn bliver taget, når I vælger os til opkøb af indbo på Sjælland.

Køb af indbo/effekter fra boerne betales altid kontant.

Ethvert tilbud fra os er uforpligtende for kunden og gratis.

Kontakt os hvis du mangler ekspertise til opkøb af indbo

Hos Rydninger.dk tilbyder vi opkøb af indbo i København og på resten af Sjælland. Vi tilbyder ærlig, professionel og troværdig vurdering. 

Det er et stort arbejde at opgøre, vurdere, sortere og pakke ned og her er det afgørende at have en professionel og erfaren person og virksomhed til at hjælpe dig med hele processen. En troværdig assistance kan gøre en stor forskel på, om du får en god eller en dårlig oplevelse ud af rydning og opkøb af indbo. 

Opkøb af indbo på hele boet og enkelte effekter

Vi har afdelinger i Gilleleje og Roskilde. Søger du professionelle fagfolk til opkøb af indbo, kan du ringe til os på telefon 22 11 03 03 eller sende en mail til post@rydninger.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt din nærmeste afdeling

Gilleleje Afdeling

Telefon: +45 2211 0303
Email: post@rydninger.dk

Roskilde Afdeling

Telefon: +45 2126 0999
Email: mads@rydninger.dk

RING NU FOR ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Back To Top