Vi gør det uoverskuelige overskueligt

Rydning af dødsboer – hurtigt, omkostningseffektivt og med respekt for de pårørende og de interesser, der er involveret.

Rydning af dødsbo


Rydninger.dk varetager alle former for borydning/dødsborydning. Rydning af dødsbo, opkøb af effekter fra dødsbo/flyttebo.

Vi har hos rydninger.dk bred erfaring med alle slags boer. Og der er stor forskel på håndtering af dødsboer fra advokater/bobestyrere og familie/arvinger.

  • Vi sætter tillid i højsædet.
  • Køb af indbo/effekter fra boerne betales altid kontant.

Vi kan hos rydninger.dk foretage alle opgaver i forbindelse med rydningen. Totalrengøring, eller blot en slutstøvsugning. Kælderrum/loftrum ryddes. Evt. aflevering af hjælpemidler til kommunen, overdragelse af lejligheden/huset til udlejer eller ejendomsmægler. Syn med repræsentant fra ejendommen i forbindelse med overdragelsen kan vi også påtage os.

I visse tilfælde vil det også være rart for arvingerne at få hjælp med transport af de udvalgte effekter, som man ønsker at beholde.

Rydning af dødsbo fra a-z fås nemt og til markedsprisen hos rydninger.dk Mange kunder bliver faktisk overrasket over, at de kan tjene en mindre formue på at vælge et seriøst og ærligt firma som rydninger.dk . Istedet for en stor udgift kan det give et plus at bruge os.

Fremgangsmåden er oftest, at vi mødes i dødsboet/boet for gennemgang. Vi vil så udregne prisen baseret på, hvad der måtte være af salgbart indbo. Moderne møbler, antikviteter, loppeeffekter og så selvfølgelig også prisen på sortering og bortskaffelse af resten. På rengøring gives normalt et separat tilbud, da der her er stor forskel på, hvad der kræves.

Hvis kunden godtager tilbudet med det samme, vil vi samtidig aftale slutdato. I visse haste tilfælde kan vi rydde fra dag til dag.

Ethvert tilbud fra os er uforpligtende for kunden og gratis.

Vi har mange års erfaring med dødboer, rydnings af dødsboer og køb af døsboer. Og vi og er yderst pligtopfyldende.