Opkøb og rydning af dødsbo Holte Nordsjælland

Rydning af dødsbo Holte

Hos Rydninger tilbyder vi rydning af dødsbo, restboer og flytteboer i Holte og omegn. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille for os. Hvad enten der er tale om et helt dødsbo, et restbo eller overskud ved en flytning, er vi interesserede i at give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Med vores mange års erfaringer i både køb og rydning af dødsboer, er vi både hurtige og effektive, og når du står midt i en sorg og har brug for professionel hjælp fra erfarne fagfolk, er vi de rette til at hjælpe dig med rydningen, så du kan koncentrere dig om sorgen over at have mistet en du har kær, samt varetage alle de andre opgaver der er efter et dødsfald.

 

Alle former for dødsboer har interesse

Hos Rydninger er vi interesseret i stort set alle former for dødsboer og restboer. Vi opkøber blandt andet hele boer, restboer og enkelte effekter har også vores interesse.

Hvis vi aftaler en total rydning af boet, fjerner vi alt, på nær det vi har aftalt, skal blive og som I ønsker at gemme. Lamper og gardiner tages ned, hvidevarer fjernes, garagen bliver tømt osv. Er der loftrum, kælder, udhuse eller lignende, der skal ryddes, klarer vi naturligvis også det. Derudover klarer vi også bortskaffelse af eventuelle havemøbler og andet i haver og på terrasser, som ikke skal blive stående.

Vælger I os til komplet rydning af dødsbo i Holte, så fjerner vi al indbo, som I som pårørende ikke selv ønsker at beholde. Når vi har ryddet boet, fejer vi pænt efter os, så I ikke kan se, at vi har været der. Totalrengøring eller slutrengøring er også en mulighed.

Hvis du er det mindste i tvivl, om vi kan varetage netop din opgave, så ring endelig og få en uforpligtende snak med os.

 

Sådan foregår rydning af dødsbo Holte

Vi finder sammen en dag, hvor vi mødes til en vurdering af indboet. Det eneste I som pårørende skal have taget stilling til på forhånd, er, hvilke effekter I ønsker at beholde. Det kan for eksempel være effekter, som har en særlig affektionsværdi. Vi sender derefter et uforpligtende tilbud, som I kan vælge at acceptere. Så snart aftalen er underskrevet, går vi i gang med opgaven.

Vi arbejder hurtigt og effektivt, og opgaven er derfor udført på relativt kort tid, alt afhængig af dødsboets størrelse, indhold osv. Vi varetager alle opgaver indenfor rydning af dødsbo Holte. Det gælder både plejehjem, plejeboliger, lejeboliger og private hjem.

 

Gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo Holte

Vi rydder dødsboer og restboer, samt enkelte, bedre effekter i Holte samt resten af Sjælland. Har du særlige ønsker til, hvornår en rydning skal klares, respekterer vi naturligvis det. Særligt hastende opgaver kan vi også sagtens klare. Rydninger har vi mandskab til at klare stort set alle typer opgaver indenfor dødsborydning.

Har du et dødsbo, som du skal have ryddet, så kommer vi gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på rydningen. Vi foretager en vurdering af boet, og al afhængig af værdien giver vi dig enten et tilbud på at købe dødsboet eller en pris på at få ryddet det. Hvad vi kan betale, eller skal have for at rydde et dødsbo, afhænger helt af, hvilke værdier boet indeholder samt omfanget af arbejdet med rydningen. Forud for aftalens indgåelse aftaler vi, hvad vi skal stå for. Skal der fjernes tæpper, gardiner, ryddes loft, kælder, afleveres hjælpemidler til kommunen, sluttes af med en totalrengøring af boet eller lignende, kan vi også sagtens klare det.

 

Kontakt os for rydning af dødsbo Holte

Hvis du står med et dødsbo i Holte eller omegn, som du skal have afviklet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring med rydning af dødsboer og vi kommer altid gerne ud og giver et tilbud på hele boet eller dele af boet. Tilbuddet kan også være på enkelte effekter eller på en totalrydning af hele hjemmet. Det koster ikke noget at få et tilbud og det er helt uforpligtende.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22 11 03 03 eller sende en mail til post@rydninger.dk og høre nærmere omkring, hvad vi kan tilbyde, og hvordan opgaven rent praktisk gribes an. Ønsker du et tilbud fra os, er det nødvendigt at vi kommer ud og besigtiger boet, inden vi kan give en komplet og samlet pris på opgaven.